Actualitate

HALUCINANT – Dan Condrea mai avea o Hexi Pharma. Cu “F” nu cu “PH”. Ministerul Sănătății și DNA habar nu au de existența ei

Jurnalistul Cătălin Tolontan mai aruncă o “bombă”. Împreună cu colegii de la Gazeta Sporturilor a descoperit că Dan Condrea avea o firmă clonă care a livrat dezinfectanți spitalelor.

Dan Condrea Dan Condrea

Dan Condrea mai avea o firmă cu nume aproape similar cu Hexi Pharma. Firma clonă se numește Hexi Farma și a încheiat contracte în valoare de 400.000 euro cu spitalele.

Clona Hexi Farma a fost înregistrată la Registrul Comerțului pe 5 noiembrie 2004. Proprietari sunt Dan Condrea (70%) și fosta soție Laura Georgescu (30%), scrie tolo.ro.


După ce a aflat de existența clonei, Gazeta a descoperit contractele propriu-zise ale Hexi Farma apelând la o organizație care își extrage datele din SEAP. Mai ales că vede aceeași adresă de firmă. O greșeală de dactilografiere a operatorilor de la SEAP, va zice.

Așa s-au păcălit, poate, și autoritățile.


Deși absența lor e mai greu de explicat. Pentru că înțelegerile Hexi Farma cu spitalele nu sunt chiar ici și acolo, mai scrie Cătălin Tolontan.

Firma clonă a încheiat 42 de contracte cu spitalele, în valoare de 1,36 milioane lei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter