Actualitate

Spectacole-eveniment în aer liber la închiderea stagiunii Operei

Trei spectacole de vastă popularitate vor încheia Stagiunea lirică 2015-2016 a Operei Naționale Române din Cluj-Napoca.

Spectacole-eveniment în aer liber la închiderea stagiunii Operei Spectacole-eveniment în aer liber la închiderea stagiunii Operei

Opera Națională Română din Cluj-Napoca îi invită pe toți clujenii la spectacolele-eveniment realizate în aer liber ”Opera Aperta 2016”.  Trei spectacole extrem de populare vor fi aduse în centrul cetății.

Proiectul de mare rezonanță și vizibilitate, recunoscut pentru  aducerea artei și culturii mai aproape de comunitatea locală prin spectacole montate în aer liber, urmează să încheie în mod grandios Stagiunea lirică 2015-2016.  Ineditul acestei ediții  ”Opera Aperta” este dat de punerea în operă a trei spectacole de vastă  popularitate, în centrul cetății clujene, ce invită întreaga comunitate locală la o sărbătoare lirică.


Cele trei spectacole care vor fi prezentate publicului din Cluj-Napoca sunt ”Lacul Lebedelor”, ”Nabucco” și ”La Negra Noche”.

”Lacul Lebedelor”, de P. I. Ceaikovski va fi prezentat în premieră pe scene special amenajate pe Lacul Parcului Central și pe esplanada Casino Centru de Cultură Urbană din Cluj, sâmbătă, 11 iunie 2016. ”Nabucco”, de G. Verdi  va fi pus în scenă în Piața Unirii din Cluj-Napoca, sâmbătă, 2 iulie 2016, iar ”La Negra Noche”, un concert de muzică spaniolă se va desfășura în Piața Unirii, duminică, 3 iulie 2016


Cele trei spectacole se vor bucura de distribuții de excepție, formate din artiști ai teatrului liric clujean, acompaniați de invitați speciali de renume internațional: soliștii Carlos Almaguer, Szabó Balint, Dragana Radaković și dirijorul David Crescenzi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter