Actualitate

Scandal cu bâte şi pumni la un bar din Cluj între opt persoane băute

Opt persoane s-au luat la bătaie aseară după ce au consumat alcool. Aceştia s-au lovit cu pumnii şi picioarele, dar şi cu bate din lemn.

A fost o încăierare generală aseară în localitatea Bogata de Jos din comuna Vad, judeţul Cluj, informează dejeanul.ro. Conform IPJ Cluj, din primele cercetări, totul ar fi pornit după ce aceștia au consumat alcool la un bar, iar după ce s-au îmbătat și-au amintit de alte conflicte mai vechi și au vrut să își facă dreptate acum.

Apelul la 112 a fost efectuat puțin după ora 21. În scurt timp, mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la fața locului pentru a aplana conflictul. Un echipaj SMURD și o ambulanță cu medic treceau prin zonă, fiind trimise la alte cazuri, dar s-au oprit acolo deoarece șase dintre cei implicați în bataie erau răniți. Printre ei,  un adolescent de 17 ani, dar și mama sa. Cu toții au fost transportați la Spitalul Municipal Dej, atât cu ambulanțele cât și cu o mașină a poliției. Din fericire pentru ei, niciunul nu a suferit răni grave.


Audierile au început încă de aseară, dar pentru că cei implicați erau mult prea beți, aceștia au fost chemați la poliție și astăzi, polițiștii efectuând cercetări pentru încăierare.

Etichete: bar scandal bataie
Ultimele Stiri
abonare newsletter