Actualitate

Cumpărături transformate în vacanţe exotice

<p />Patru clienţi ai Iulius Mall şi-au transformat cumpărăturile în kilometri de vacanţă.

Patru vacanţe de vis în locaţii oriunde pe glob, alese după placul inimii de către câştigători, dar şi două scutere, au fost marile premii ale campaniei „Kilometri de vacanţă”, oferite de Iulius Mall, alături de alte 5.000 de premii instant.

Mii de clujeni, transilvăneni şi turişti care au făcut cumpărături în Iulius Mall şi s-au înscris la tombolă au avut doar de câştigat. Astfel, shopping-ul în Iulius Mall i-a adus lui Gabriel Dascăl, de 24 de ani, student la Universitatea de Farmacie şi Medicină Veterinară, un sejur incredibil, pentru două persoane, într-o destinaţie aflată la peste 5.000 kilometri depărtare de Cluj-Napoca. „Am depus în urna verde patru taloane şi nu speram să câştig cea mai râvnită vacanţă, mai ales că am participat pentru prima oară la o tombolă”, a spus emoţionat Gabriel Dascăl. Cumpărăturile făcute la Cluj-Napoca l-au surprins deosebit de plăcut pe bucureşteanul Alexandru Dragotă, de 49 de ani, care a câştigat o vacanţă într-o destinaţie situată între 3.000 şi 5.000 km distanţă de casă. Alexandru Dragotă a participat pentru prima oară la o campanie Iulius Mall şi totodată s-a ales cu primul mare câştig la o tombolă. Ioana Maria Gavrea, de 33 de ani, va avea de parcurs între 1.000 şi 3.000 kilometri depărtare de Iulius Mall pentru o incredibilă vacanţă. De profesie economist, Ioana Maria Gavrea a depus în urnă 30 de taloane după ce şi-a achiziţionat o vacanţă alături de soţ şi copil. „În această vară vom avea două vacanţe”, a spus fericita câştigătoare, care aşteaptă cu emoţie şi al doilea copil. Până într-o 1.000 de kilometri va fi destinaţia de vacanţă care îi răsplăteşte fidelitatea lui Gheorghe Pop, de 26 de ani, din Vişeu de Jos, de profesie şofer.


Cele două scutere oferite de Iulius Mall şi-au găsit proprietarii: Ioana Ramona Pişcoi, de 24 de ani, de profesie traducător şi Ilie Stelian Ionescu, de 48 de ani, economist, ambii din Cluj-Napoca.

abonare newsletter