Actualitate

Scandal între oamenii străzii: S-au bătut şi s-au tăiat cu cuţitele unii pe alţii

A fost scandal mare duminică seara între oamenii fără adăpost în spatele unui supermarket din cartierul Mărăşti! În timpul scandalului unele persoane au fost tăiate cu briceagul.

sursa foto: facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni sursa foto: facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

Oamenii care locuiesc pe strada Fabricii au fost nevoiţi să asiste la un scandal monstru între oamenii străzii. Aceştia îşi duc veacul lângă nişte ţevi de multă vreme. Unul dintre cei care a asistat la ceartă a descris întreag situaţie.

„Stimabili reprezentanţi ai Primăriei, doresc să vă informez pentru a 6-7 oară că în spatele Kauflandului din cartierul Mărăşti, la ţevile de încălzire avem o frumosă şatră de ţigani. Mizeria, gălăgia şi deranjul creat este de nedescris, în special că se află lângă un părculeţ de copii. Ce este extrem de deranjant este faptul că aseară s-au tăiat în cuţite, a sosit poliţia, şi ei sunt tot aici. Nu este admisibil aşa ceva! Sincer mă depăşeşte nepăsarea poliţiei şi a autorităţilor. Pot să vă spun că numărând rapid cred că am depăşit 20 de persoane aseară. Chiar aşa să nu existe nici o boabă de interes din partea poliţiştilor???? Vă rog să faceţi ceva. Ajungem la limita răbdării. Sper că nu vreţi să ne facem singuri dreptate? Că văd că poliţia e doar organ constatator. Vă rog să faceţi ceva”, a spus Marius Corpodean pe un site de reclamaţii şi sesizări.


Poliţiştii ajunşi la faţa i-au despărţiti cu greu pe scandalagii şi i-au amendat.

„Duminică, 20 martie, în jurul orei 00:00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că trei persoane fără adăpost tulbură liniştea şi ordinea publică pe strada Fabricii. Aceştia s-au deplasat la faţa locului şi au identificat trei persoane, luând măsuri de sancţionare contravenţională a acestora, conformlegii 61/1991. Întrucât ulterior s-a continuat cu strigăte şi larmă tulburarea liniştii şi ordinii publice poliţiştii au mai aplicat o sancţiune contravenţională unuia dintre aceştia. În total poliţiştii au aplicat sancţiuni în cuantum de 2000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Carmen Jucan.


Poliţia locală i-a adunat de pe străzi pe oamenii străzii în iarna lui 2015-2016 şi i-au dus la centrele special amenajate, unde aceştia primesc o masă caldă şi pot face baie. Deşi clujeanul a relcmat incidentul, reprezentanţii Primăriei nu au oferit încă un răspuns.

abonare newsletter