Actualitate

Snoop Dogg a anunțat pe Facebook ca va veni la Bogata - FOTO

Rapperul, producătorul și actorul american Snoop Dogg a anunțat pe pagina sa de Facebook ca va veni la Bogata în România.

Snoop Dogg a postat o fotografie pe Instagram pe când se afla în turneu în Columbia și din greșeală a dat check-in că se află în Bogata, județul Mureș din România, în loc de Bogota, capitala Columbiei.

Acum el a confirmat că își pregătește chitara pentru fanii români și că această ''greșeală'' va deveni ''curând realitate''. Anunțul postat pe pagina sa de Facebook a atras sute de comentarii din partea internauților români și străini.


Vestea, dată chiar de Snoop Dogg pe pagina sa de Facebook, vine după invitația lansată de Laszlo Barta, primarul comunei Bogata.

”Dacă vine, îl așteptăm cu o ciorbă de moare de varză cu porc proaspăt, facem și cu porc la proțap, dar în primul rând îl așteptăm cu o inimă deschisă și curată. La noi, la Bogata, avem și o pensiune la care urmează să facem recepția finală, e o pensiune mică, cu 9 locuri. Este loc de cazare și pe la oameni, avem mâncare bună, sănătoasă — eu sunt și producător agricol. Avem și Colina Sasului, o sală de nunți cu peste 700 de locuri, unde au mai fost americani, au mâncat mâncare tradițională și s-au simțit bine. Deci poate să vină Snoop Dogg și cu alaiul, pentru că sunt locuri de cazare și aici oamenii au sufletul curat și îi așteaptă cu drag”, declară primarul.


Localitatea Bogata are deja un site de promovare visitbogata.com după această întâmplare. "Snoop Dogg a dat check-in în Bogata, Mureș, din greșeală, dar voi nu trebuie să faceți asta. Aflați de ce ar trebui să vizitați acest loc și să dați check-in în mod real", se arată pe pagina visitbogata.com, scrisă în limba engleză și ilustrată cu fotografii idilice.

Site-ul are și un motor de căutare prin intermediul căruia turiștii pot afla, cu serviciul Google Maps, cât ar dura călătoria lor până în Bogata și care ar fi itinerariul. Sunt oferite și informații despre viteza internetului în România, făcând referire la declarațiile senatorului american Bernie Sanders, care a spus că este "inacceptabil" ca internetul din SUA să fie mai slab decât cel din România.


Snoop Dogg a participat în perioada 10-12 martie la cea de-a șasea ediție a festivalului de muzică alternativă Estéreo Picnic de la Bogota, la care a avut reprezentații și formația britanică de muzică indie rock Florence and The Machine.

El și-a anulat, în schimb, din motive neprevăzute, cu caracter personal, prezentările planificate tot în luna martie pentru festivalurile Lollapalooza din Brazilia, Argentina și Chile, care întrunesc formații populare de alternative rock, heavy metal, punk rock și hip hop, evoluții dance și comedie, potrivit agenției EFE.


Pe numele său real Cordozar Calvin Broadjus Jr., Snoop Dogg, în vârstă de 44 de ani, s-a născut la Long Beach, la sud de Los Angeles. În anul 1992 a fost descoperit de compozitorul de muzică rap Dr. Dre, care l-a lansat în lumea muzicii hip-hop. A avut în mod repetat probleme cu legea, fiind inclusiv închis de mai multe ori, în special pentru posesie de droguri dar și pentru alte acuzații.

Etichete: facebook snoop dogg
Ultimele Stiri
abonare newsletter