Actualitate

IT-iștii români îi sugerează candidatului american Bernie Sanders ridicarea vizelor: "În felul acesta, IT-iștii români vor contribui la creșterea vitezei internetului în SUA"

Bernie Sanders, unul dintre candidaţii democraţi pentru desemnarea candidatului stângii la alegerile prezidenţiale din SUA s-a arătat şocat de viteza internetului din România în comparaţie cu cea din SUA.

sursa foto: facebook/senatorsanders sursa foto: facebook/senatorsanders

Reacțiile internauților din România nu au întârziat să apară. Tinerii informaticieni din România îi solicită candidatului Bernie Sanders ridicarea vizelor pentru români: "În felul acesta, IT-iștii români vor contribui la creșterea vitezei internetului în SUA", apare într-o postare pe internet. Pe rețelele de socializare a apărut un afiș de campanie care scrie: „Fă ca viteza de internet a Statelor Unite să fie iarăși grozavă: Cotropește România!”.

Bernie Sanders a postat un mesaj pe Twitter în care spune că internetul din Bucureşti are o viteză mult mai mare decât în SUA şi că acest lucru trebuie schimbat. “Azi, oamenii care locuiesc în Bucureşti, România, au acces la un internet cu o viteză mult mai mare decât majoritatea zonelor din Statele Unite. Acest lucru este inacceptabil şi trebuie schimbat”, a scris Bernie Sanders.


La o oră după această postare, candidatul democrat a scris pe aceeaşi reţea de socializare că internetul de mare viteză nu mai este un lux. “Accesul la internetul de mare viteză nu mai este un lux. Este crucial pentru America rurală să fie conectată şi să facă afaceri cu restul lumii”, a afirmat Bernie Sanders.

Etichete: viteza internet
Ultimele Stiri
abonare newsletter