Actualitate

Dacian Cioloș, “acostat” la Cluj de protestatarul anti-islam Călin Mărincuș. Ce i-a reproșat premierului - GALERIE FOTO

Prim-ministrul Dacian Cioloș și vicepremierul Vasile Dîncu se află vineri într-o vizită de lucru în județele Cluj și Sălaj.

Programul lui Dacian Cioloș și al lui Vasile Dîncu include și o vizită la Muzeul de Istorie a Transilvaniei, unde se desfășoară lucrări de modernizare a clădirii. În urmă cu aproximativ o oră, înainte de a intra în muzeu, Dacian Cioloș a fost “acostat” de protestatarul Călin Mărincuș, cel care a creat pagina de Facebook “Nu islamizării României”. Acesta a spus că România va ajunge lada de gunoi a istoriei din cauza imigranților care vor veni la noi în țară. “Se încalcă Constituția permițând intrarea în țară a imigranților. România o să ajungă lada de gunoi a istoriei”, a afirmat Călin Mărincuș. Protestatarul a postat joi seara un filmuleț pe pagina sa de Facebook în care detaliază această problemă.

Călin Mărincuș a strigat mesaje precum "Să vă fie rușine" și "Nu islamizării României". "De ce se expune România la așa ceva dacă poporul român e împotriva islamizării și primirii acestor cote de refugiați?", a mai spus protestatarul, la sosirea la muzeu a delegației guvernamentale.


Dacian Cioloș s-a oprit să discute cu Călin Mărincuș după ce a ieșit din muzeu. “Toate țările din Uniunea Europeană, de unde România primește bani și unde românii pot merge să muncească, au luat o decizie și anume să primească un anumit număr de imigranți, iar acest lucru nu are nimic de a face cu Constituția. România face parte din Uniunea Europeană și are niște drepturi și obligații în același timp și trebuie să își asume acest lucru legat de imigranți”, i-a explicat Cioloș protestatarului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter