Actualitate

Explozia unui autobuz, pentru filmarea producţiei „The Foreigner”, a generat panică la Londra – VIDEO

O explozie programată a unui autobuz de transport public, produsă duminică pe un pod din Londra în cadrul filmărilor pentru producţia „The Foreigner”, cu Jackie Chan, a stârnit panică şi o serie de critici.

sursa foto: metro.co.uk

Un autobuz supraetajat specific transportului în comun londonez a explodat duminică pe Podul Lambeth, deasupra Râului Tamisa, în centrul Londrei, informează Mediafax.

Numeroşi trecători, inclusiv mulţi turişti, s-au speriat, crezând câteva minute că a fost un atac terorist de genul celor din iulie 2005, soldate cu 56 de morţi.


După câteva minute, pe reţelele de socializare online au început să circule informaţii despre originea exploziei.

„V-aţi speriat de explozia autobuzului pe Podul Lambeth? A fost doar pentru un film”, a transmis prin Twitter Nigel Huddelston, un politician local.


Explozia a fost provocată în mod programat, pentru o scenă din filmul "The Foreigner", care îl are ca protagonist pe Jackie Chan.

Se pare că autorităţile înştiinţaseră locuitorii din acea zonă a Londrei că astăzi va avea loc o explozie controlată, pentru o filmare, însă notificările fuseseră trimise prin poştă, fără a fi mediatizate.


„Data viitoare când mai aruncaţi în aer în autobuz pe Podul Lambeth poate ne spuneţi şi nouă, ca să nu se sperie copiii în parcuri”, a declarat o localnică.

abonare newsletter