Actualitate

Dacă nu la Dej unde? O mașină a „zburat” într-o casă - FOTO

Un accident de circulație a avut loc astăzi, în jurul orei 16:00, pe strada 1 Mai din municipiul Dej. A existat pericolul unei explozii, după ce țeava de gaz a fost avariată.

sursa foto: DEJ24.RO sursa foto: DEJ24.RO

Potrivit dej24.ro șoferul unui autoturism marca Opel, care circula dinspre Cluj-Napoca înspre Dej, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens, a distrus parapetul metalic de pe marginea drumului și s-a oprit în colțul unei case, doborând totodată și un stâlp de electricitate.

În urma impactului violent, autoturismul s-a răsturnat, iar bărbatul aflat la volan a rămas captiv în autovehicul. Un bărbat care locuiește în zonă, speriat fiind de bubuitura auzită, a ieșit afară din casă și l-a scos pe șofer din mașină, înainte de sosirea echipajelor de intervenție.


În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej cu o autospecială, o ambulanță SMURD și mai multe echipaje de poliție. Pentru că exista pericolul unei explozii, țeava de gaz fiind avariată în urma accidentului, pe strada 1 Mai din Dej a fost solicitată și prezența unui echipaj al companiei furnizoare de gaze.

Ultimele Stiri
abonare newsletter