Actualitate

Emil Boc, „trollat” pe Facebook de clujenii cu probleme - FOTO

Emil Boc încercă să profite cât mai mult de venirea Simonei Halep la Cluj şi promovează pe reţelele de socializare evenimentul sportiv Fed Cup. Clujenii însă au altă agendă şi au început să-l „trolleze” pe edil.

„Acces liber în Sala Polivalentă la antrenamentele echipei României #FedCupRo #Cluj. «Vino să vezi antrenamentele fetelor noastre! Simona Halep, Monica Niculescu, Andreea Mitu și Raluca Olaru sunt la Cluj și se antrenează împreună cu Alina Tecșor, căpitanul nejucător al echipei României. Ajunsă prima în Ardeal, pentru meciul România – Cehia, Simona s-a și apucat de antrenamente, așa cum, de altfel, a și scris pe Facebook: „Let’s start!”»”, a spus primarul Emil Boc într-o postare pe Facebook.

Însă mesajul nu a fost „gustat” de toţi clujenii. Cei care locuiesc în Făget se plâng de faptul că-şi strică maşinile pe strada Făgetului, stradă care se află într-un proces de modernizare, şi n-au ratat ocazia să-l „trolleze” pe primar.


„Şi aici puteţi veni la sport...Strada Făgetului vă aşteaptă!!!”, a spus Bernhard Bernhard.

Emil Boc a dat asigurări că săptămâna aceasta muncitorii vor interveni pe porţiunile foarte degradate şi „speră” să fie vreme bună pentru a avansa cu lucrările.


„Săptămâna aceasta vom interveni pe porţiunile foarte degradate şi în paralel demarăm proiectul finanţat cu fonduri europene pentru modernizarea străzii (se începe cu lucrările de executare a drenului pentru captarea apelor din subteran). Sper că vremea să fie potrivită astfel încât să putem avansa cu lucrările cât mai repede”, i-a răspuns Emil Boc.

Poveste lungă…

Monitorul de Cluj a mai scris despre nemulţumirile locuitorilor din Făget şi în luna ianuarie a acestui an. La fel ca şi acum Emil Boc dădea asigurări că va „îmbunătăţi situaţia”.


Reabilitarea străzii Făgetului costă milioane de lei...

Valoarea totală a proiectului de modernizare a străzii Făgetului este de peste 20 milioane lei, din care aproape 2,6 milioane lei reprezintă bani nerambursabili, iar aproximativ 17,6 milioane lei reprezintă cofinanţarea de la bugetul local.

Pe strada Făgetului nu au fost realizate lucrări de reparaţii capitale în ultimii 10 ani. Au fost făcute doar reparaţii curente ajungând în urma exploatării şi intervenţiilor la diferite utilităţi într-o stare avansată de degradare, necorespunzând condiţiilor optime de trafic.


Ce este „trollingul”?

Trollingul este acțiunea deliberată de a perturba activitatea firească prin acțiuni ce au scopul de a deturna atenția către alte subiecte.

abonare newsletter