Actualitate

Tâlhar REȚINUT DE TRECĂTORI. Polițiștii se laudă că l-au dus la PSIHIATRIE.

Poliţiştii clujeni au reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea unor tâlhării. Pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii l-au reținut pentru două infracţiuni de tâlhărie calificată.

“La data de 20 ianuarie a.c.,  bărbatul ar fi pătruns într-o locuinţă de pe Bulevardul Eroilor de unde ar fi sustras bani, exercitând violenţe asupra celor două femei care se aflau în locuinţă. La data respectivă, bărbatul a fost imobilizat de către doi martori în curtea imobilului. Întrucât prezenta un comportament deviant, bărbatul de 33 de ani, din Cluj-Napoca, a fost transportat la o unitate medicală pentru consult de specialitate, unde a rămas internat”, spun reprezentanții IPJ Cluj.


Aceștia precizează că acelaşi bărbat ar fi pătruns într-o locuinţă de pe Calea  Dorobanţilor, profitând de faptul că uşa de acces era închisă, însă neasigurată, de unde a sustras un telefon mobil, exercitând violenţe asupra femeii care se afla în imobil.

Ieri, în urma reţinerii, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă, judecătorul de drepturi şi libertăţi emiţând mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Etichete: ipj cluj talharie
abonare newsletter