Actualitate

UPDATE Familia Aurei Ion dezminte presupusul experiment şocant din Munţii Apuseni

Familia Aurei Ion dezminte, într-o scrisoare, că vreun membru al familiei ar fi mers la locul accidentului, s-ar fi dezbrăcat şi s-ar fi întins pe jos, vrând să vadă cât rezista în frig.

UPDATE

Într-o scrisoare, familia Aurei Ion spune că textul articolului apărut în Libertatea este neadevărat. Familia crede că, de fapt, scopul apariţiei acestui articol profund mincinos este acela de a denigra familia, în faţa opiniei publice, pentru afectarea credibilităţii acesteia cu privire la apariţiile şi susţinerile referitoare la desfăşurarea anchetei ce priveşte decesul Aurei Ion.

De asemenea, rudele Aurei Ion cer reprezentanţilor Libertatea să publice pe site înregistrările cu Gheorghe Trif, unul dintre moţii salvatori.


Familia victimei accidentului din Apuseni susţine că în mod clar aceste înregistrări nu există şi cere retragerea articolului invocat.

De asemenea, familia atrage atenţia asupra faptului că, dincolo de lipsa de veridicitate a articolului, acesta pătrunde, nepermis, în sfera drepturilor protejate, respectiv dreptul la viaţa privată.


Conținutul scrisorii în care familia dezminte existența presupusului experiment poate fi citit în atașamentul de mai jos.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


”Părinții și fratele ei s-au dezbrăcat și s-au întins pe jos, în locul în care am găsit-o pe Aura, și au vrut să vadă cât rezistă în frig. Nu au putut sta mai mult de 20 de minute”, a povestit pentru Libertatea unul dintre moți.

Experimentul pe care l-au făcut i-a șocat inclusiv pe aceștia.


”Ei erau mâhniți că nu le-am salvat fata. Noi am făcut tot ce am putut pentru ea, dar era deja moartă când am ajuns. Și le-am zis să meargă cu noi ca să vadă cu ochii lor că fata nu avea cum să reziste atâtea ore în frigul acela, fiind și rănită. Când am ajuns acolo, părinții și fratele ei s-au dezbrăcat și s-au întins pe jos, în locul în care am găsit-o pe Aura, și au vrut să vadă cât rezistă în frig. Nu au putut sta mai mult de 20 de minute pe jos, după care i-am dus repede acasă și i-am încălzit”, povestește Gheorghe Trif, vizibil impresionat de suferința părinților studentei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter