Actualitate

Un medic a fost găsit spânzurat

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, medic de profesie, a fost găsit spânzurat în Cheile Turzii. Bărbatul a lăsat în urma sa o soţie şi doi copii.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz. La examinarea cadavrului nu s-au descoperit alte urme de violență, astfel că nu există suspiciuni în privința morții. Corpul bărbatului a fost transportat la IML pentru necropsie, informează Turdanews.ro.

Potrivit anchetatorilor care se ocupă de caz, bărbatul a plecat de acasă pe 8 ianuarie spre Săndulești și nu s-a mai întors. Cea care a anunțat poliția a fost soția acestuia. Autoritățile au declanșat o amplă acțiune de căutare la care au participat echipaje ale poliției, jandameriei și salvatori montani. În cele din urmă a fost descoperit sâmbăta, pe 9 ianuarie în jurul orei 13:00, turdeanul se spânzurase de un copac în zona Cheilor Turzii.


Surse neoficiale spun pentru sursa citată că victima avea probleme psihice şi nu a fost la prima tentativă de suicid.

Bărbatul a profesat o perioadă ca medic în Moldova unde era căsătorit, având și doi copii. Ulterior din cauza problemelor de sănătate a fost nevoit să renunţe la slujbă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter