Actualitate

Visul lui Robi a devenit realitate

Robert Lukaci, vânzătorul ambulant din centrul Clujului, își va vedea visul cu ochii în următoarele zile: un cărucior modern cu ajutorul căruia să-şi ducă afacerea mai departe.

Robi a primit donații de la clujeni în valoare de peste 10.000 de euro. El are nevoie de 2.500 de euro pentru ghereta pe care o folosește la intersecțiile din Cluj-Napoca pentru a vinde odorizante, role pentru casele de marcat și alte obiecte utile șoferilor.  

„Nici el nu crede ce se întâmplă acum. Eu i-am spus în fiecare seară că clujenii îi întorc acum tot binele pe care el l-a făcut. Toate mărțișoarele, toate zâmbetele pe care el le oferă i s-au întors acum”, a spus Ioan Pugna, taximetristul care a pornit campania de strângere de fonduri.


Robi are acum în cont peste 10.000 de euro. Banii care vor rămâne după plata căruciorului vor fi folosiți pentru a achita un avans pentru o locuință, atât de necesară lui Robi.

„Căruciorul va intra în producţie săptămâna viitoare. Cu toţii aşteptăm rezultatul final”, a scris pe Facebook Lorant Portik, cel care va construi ghereta.


Cei care vor să-l ajute pe tânăr mai pot dona în conturile lui Lukacs Robert (Robi) la  RO79BTRLEURCRT00M5623902 şi la RO94BTRLRONCRT00M5623902.

 Acţiunea taximetriştilor s-a bucurat de un succes foarte mare printre clujeni. Povestea lui Robi a ajuns la mii de internauţi care au spus numai numai vorbe bune despre tânărul antreprenor.


„Împreună putem fi mai buni. Această postare nu mi-a lăsat decât un fior prin tot corpul, o mulţumire imensă datorită mobilizării şi o ambiţie maximă de a-l sprjinii pe Robi. Robert Lukaci, suntem alături de tine”, spune un clujean pe Facebook.

Etichete: bani Robert Lukaci robi
Ultimele Stiri
abonare newsletter