Actualitate

Un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața într-un accident de circulație în localitatea Dej

Un autoturism a intrat în coliziune cu un camion stațional pe carosabil azi, în jurul orei 12:35, în municipiul Dej. În urma accidentului, șoferul a decedat.

sursă foto: dej24.ro sursă foto: dej24.ro

Conducătorul unui autoturism înmatriculat în județul Alba, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul mașinii, a derapat și a intrat în coliziune cu un camion staționat pe carosabil. Din primele informații reiese că șoferul mașinii a evitat o altă mașină care ar fi intrat în depășirea camionului, pe sensul său de mers, informează dej24.ro.

În urma impactului, șoferul autoturismului cu număr de Alba a rămas încarcerat. Ajunsi la fața locului, pompierii au descarcerat persoana care se afla între fiarele contorsionate, după care membrii echipajelor de prim-ajutor au încercat să-l stabilizeze, fără succes însă.


Șoferul a decedat după mai bine de 40 de minute, timp în care personalul medical a încercat să îl resusciteze. Tânărul avea 21 de ani, iar în mașina pe locul din dreapta se afla și tatăl acestuia, care a suferit răni grave și a fost transportat la Spitalul Municipal din Dej. Viața sa însa este în afara oricărui pericol.

abonare newsletter