Actualitate

Vine Eminem la UNTOLD 2016? Reacţia organizatorilor: „Da, Eminem face parte...” - VIDEO

Mai mulți tineri spun că îl vor pe Eminem la ediția UNTOLD 2016, iar organizatorii susţin că banii nu ar fi o problemă.

"Slim Shady nu a fost niciodată în România, UNTOLD fiind pentru fanii artistului originar din Detroit probabil singurul festival/eveniment care și-ar permite să-l aducă pe aceste meleaguri. Având în vedere că și în 2015 a fost o mare diversitate de genuri muzicale și că WU Tang nu a mai venit, anul acesta, dacă se vrea ridicarea ștachetei, un artist de nivelul lui Eminem ar atrage și mai mulți spectatori, fapt dovedit și în alte țări. Totodată, dacă nu îl vor aduce, nu ne-am supăra să vină în locul său alți artiști din această ramură care, unii poate chiar dacă nu mai sunt în vogă, au făcut istorie în numele culturii Hip-Hop. Dacă Snoop, Xzibit, Busta Rhymes, Ja Rule, 50 Cent, Nas și alte nume mari au fost la București, sunt de părere că și de această dată Clujul poate dovedi că se poate și mai bine. Vă rog pe toți să distribuiți eventul, să dați "participă" și să susținem mișcarea în speranța că organizatorii UNTOLD vor lua in considerare această inițiativă”, spun cei care au inițiat mișcarea pe Facebook.

Eminem, luat în calcul de organizatori

Reprezentanţii UNTOLD Festival spun că ştiu de faptul că artistul este dorit la Cluj şi iau în calcul o astfel de variantă, însă contează foarte mult dacă Eminem are sau nu concerte în Europa în perioada respectivă.


„În momentul în care s-au făcut preînscrierile pe site fanii ne-au cam transmis opţiunile pe care le au, şi da, Eminem face parte şi din lista respectivă. Se poartă discuţii cu principalii artişti, însă depinde şi foarte mult dacă artistul are turneu prin Europa în perioada respectivă. De luat în calcul aproape toate numele mari se iau în calcul, dar dacă nu ajunge în Europa sau e prin turneu prin Asia, evident nu ajungem la masa negocierilor cu el”, a spus purtătorul de cuvânt al UNTOLD Festival, Ştefania Giurgiu.

Potrivit acesteia, banii nu ar fi o problemă pentru că la prima ediţie UNTOLD Festival au cântat numai artişti de talie mondială.


 „Cu Eminem nu ştiu punctual dacă se discută în momentul acesta. Din păcate printre primele nume care o să fie la nivel mondial nu se află şi Eminem. Dar cine ştie? Totul este posibil. Dacă artistul este disponibil, e foarte probabil să ajungă la Cluj. Nu ştiu ce preţuri are, însă având în vedere că până acum am adus doar artişti de talie mondială a căror preţuri sunt cu siguranţă la nivelul lui nu văd să fie o problemă. Noi ştim că este dorit Eminem la Cluj”, a mai spus Ştefania Giurgiu.

Petrecăreţii sunt sceptici...

Deşi ar vrea să-l audă LIVE pe Eminem, o parte din petrecăreţi sunt sceptici. Motivul? Eminem este mult prea scump pentru un astfel de eveniment.


„EMINEM nu prea mai cântă în Europa. Din câte știu e foarte scump. Pentru 2 concerte în Noua Zeelandă și Australia a luat cam 10 milioane de euro, la care se mai adaugă și alte taxe pentru scenă și staff. Deja are 43 de ani, nu știu cât o să-l mai vedem pe scenă la concerte, probabil se va rezuma la 1-2 pe ani”, a spus un internaut.

Câţi bani a încasat Eminem din ultimele concerte?

Potrivit unui site „pe care îl citesc milionarii în fiecare zi”, Eminem ar cere pentru un concert de două nopţi 3,3 milioane de dolari. Potrivit sursei citate, el se clasează pe locul 2 în topul celor mai scumpi rapperi din lume.


Potrivit Forbes, cântăreţul a avut şase show-uri împreună cu Rihanna, iar pentru fiecare a încasat în medie 5 milioane de dolari.

Printre cele mai cunoscute melodii ale artistului se numără Lose Yourself, When I'm Gone sau Sing for the moment.


Primele 10.000 de abonamente la UNTOLD 2016 au fost epuizate în mai puțin de o oră. În doar 4 minute s-au vândut primele 5.000 abonamente pregătite la UNTOLD 2016, iar suplimentul de încă 5.000 scos la vânzare de organizatori a fost epuizat în 35 de minute de la resetarea sistemului operatorului de ticketing.

Ediția a doua Untold va avea loc în 4-7 august 2016.

Untold 2015, festivalul care a impresionat 240.000 de oameni, s-a desfăsurat în perioada 30 iulie – 2 august, la Cluj-Napoca și a adus pentru prima dată în România, pe aceeasi scenă, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume: Avicii, Armin van Buuren, David Guetta și Dimitri Vegas&Like Mike, alături de alți peste 150 de artiști internaționali și naționali. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter