Actualitate

A venit canicula! “Evadează” în parcul La Butuci şi câştigă o cameră video!

<p />Pe malul Someşului, în apropiere de podul Garibaldi, găseşti refugiul ideal când vrei să evadezi din lumea agitată a oraşului –  parcul La Butuci.

Dacă ai descoperit, alături de familie şi prieteni, frumuseţea simplă a acestui loc şi ai făcut poze care să-ţi amintească de momentele plăcute, atunci ai toate şansele să câştigi o cameră video modernă în cadrul competiţiei organizate de Provident Financial România în perioada 20 iunie - 15 iulie.

Încarcă pe site-ul www.parcultau.ro o fotografie făcută în parcul La Butuci, cheamă-ţi prietenii să te voteze şi intră în competiţia pentru o cameră video modernă. Pentru a păstra amintirea momentelor frumoase din viaţa ta!


Parcul La Butuci este singurul parc rustic ecologic din Cluj-Napoca şi a fost construit „de la firul ierbii” în 2010 ca parte a programului Fiecare parc are povestea lui. Împreună cu Fundaţia Comunitară Cluj şi cu tinerii entuziaşti de la Organizaţia Studenţilor pentru Turismul Românesc, peste 35 de voluntari Provident au contribuit la realizarea acestui parc. La Butuci a fost construit din materiale ecologice şi cuprinde, pe lângă un mini-amfiteatru, mese rotunde cu scaune, un leagăn, hamace, jardiniere şi bănci, toate realizate aproape exclusiv  din lemn.

Cu acest proiect, Provident Financial România a câştigat premiul pentru cel mai bun program de voluntariat corporatist în cadrul Galei Don'Or, eveniment organizat de Fundaţia Comunitară Cluj.


Programul Fiecare parc are povestea lui a fost iniţiat în 2010 şi îşi propune să contribuie la îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă ale clienţilor şi ale comunităţilor în care Provident este prezentă. Mai multe informaţii despre acest program de responsabilitate socială şi despre regulamentul competiţiei găseşti pe www.parcultau.ro

 


abonare newsletter