Actualitate

Jose Carreras va cânta la Sala Polivalentă piese în premieră pentru România

Tenorul Jose Carreras va interpreta, în concertul pe care îl va susţine duminică, la Cluj, piese pe care nu le-a mai cântat în România, el fiind acompaniat de soprana Nataliya Kovalova şi de Orchestra Filarmonicii de Stat Transilvania, dirijată de nepotul său David Gimenéz.

“Tenorul cu cea mai frumoasă voce a timpurilor noastre va concerta în premieră, duminică la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, începând cu ora 19,00. Concertul din 29 Noiembrie 2015 va fi unul unic, artistul urmând să îşi încânte admiratorii cu piese pe care nu le-a mai cântat niciodată în ţara noastră! Concertul va fi diferit de toate cele susţinute până acum în România”, se arată într-o informare transmisă, joi, de organizatorii concertului.

Jose Carreras a transmis şi un mesaj pentru clujeni.

“Sunt încântat că am posibilitatea să cânt pentru prima oară în Cluj-Napoca. Acest lucru se va întâmpla în cadrul turneului meu mondial! De asemenea, sunt fericit că am posibilitatea să cânt din nou pentru minunatul public din România”, a spus Carreras, potrivit comunicatului organizatorilor. Jose Carreras urmează să sosească la Cluj în cursul zilei de vineri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter