Actualitate

Dreamhack Cluj-Napoca 2015 a luat sfârșit

După 4 zile unice, pline de trăiri intense în cadrul acestui eveniment, participanții au acumulat experiență, premii și dorința de a retrăi aceleași sentimente la următoarea ediție.

Publicul, numeros și de toate vârstele, a avut ocazia să admire show-ul de cosplay, să testeze noi gadget-uri, să participe la turneu 1v1 și să urmăreasca toate meciurile din aceste turnee.

Acest festival, organizat de PGL și Valve, a fost majoritar CS:GO, iar cei aproximativ 30.000 oameni care au venit să asiste la acest spectacol trăiesc această experiență începând cu 2012.


Jocuri, internet și sporturi electronice, divertisment digital și turnee internaționale, reprezintă DHC, însă nimic nu este posibil fără jucători. Echipa desemnată câștigătoare a fost Envy Us, câștigând cu 2-0 în meciul cu Natus vincere (na vi), și un premiu de 100.000$, iar la concursul de cosplay Bianca Cera a fost câștigătoarea.

La acest festival au participat peste 500 de jucători, 100 de voluntari fiind prezentă și o echipă multinațională de analiști, experți și comentatori care au transmis evenimentul live.


Următorul eveniment de acest gen va avea loc în Suedia și va fi ultimul din acest an.

Articol scris Ioana Tirnovean, studentă la Jurnalism, FSPAC-UBB

Ultimele Stiri
abonare newsletter