Actualitate

Cradle Of Filth revine în Cluj după 6 ani. O parte din încasări va merge la victimele din clubul Colectiv

Formația de muzică metal Cradle Of Filth va susține în 10 noiembrie un concert în parcarea subterană de la Cluj Arena.

Membrii formaţiei Cradle of Filth vor reveni în Cluj-Napoca în cadrul turneului Inquisitional Tourture 2015 în urma interesului crescut a fanilor pentru un astfel de eveniment. Alături de formație vor urca pe scenă australienii de la Ne Obliviscaris și trupa Hteththemeth.

Deși inițial au fost puse spre vânzare 400 de bilete, acestea s-au epuizat în mai puțin de 72 de ore, astfel, organizatorii au suplimentat cu încă 600 de bilete.


”În momentul acesta mai sunt în jur de 350 de bilete. Nu cred că o să se vândă toate. Cel mai probabil vor mai fi 300 de bilete disponibile la intrare. Deci am putea să spunem că sunt suficiente” a declarat unul dintre organizatori.

Formația, impresionată de publicul din România

Trupa de metal extrem a mai fost în Cluj-Napoca în urmă cu 6 ani și au rămas impresionați de oraș și de public, fapt pentru care solistul trupei, Dani Filth, a transmis un mesaj fanilor:


”Cradle Of Filth așteaptă cu nerăbdare să concerteze în România (Țara-Mamă a vampirilor) și sunt încântați că spectacolul din cluj-Napoca a fost adăugat în cadrul turneului. Vom face un spectacol extraordinar, cântând un set decadent de materiale care nu au mai fost cântate de mult timp, dar și piese din noul album ”Hammer Of The Witches” și sper că voi, fanii, puteți veni și să fiți martori la valul de nebunie metal”.

Concert cu scop caritabil

Cu toate că organizatorii s-au gândit la mai multe variante de desfășurare a concertului după incidentul din Colectiv, au ales să continue, în ciuda posibilelor reacții negative. Au ales să facă din acest concert un mod de a ajuta victimele, astfel o parte din încasările biletelor vor fi donate.


”Extremiștii sunt și au fost tot timpul. Atmosfera la concert sperăm să fie una cât mai bună, însă în mod sigur lumea va fi și cu gândul la prietenii/cunoscuții din accidentul de la Colectiv, ca noi toți de altfel. Ne-am gândit la ce variante există pentru concert, însă am decis să mergem mai departe și să încercăm să dăm un al doilea scop caritabil concertului, mai exact să donăm o parte din venituri victimelor din Colectiv și familiilor lor” a explicat unul dintre organizatori.

Articol scris de Bianca Tămaş

Ultimele Stiri
abonare newsletter