Actualitate

ACCIDENT MORTAL la Uriu. O mașină care circula dinspre Dej a izbit în plin un minor

Un accident de circulație a avut loc joi dimineaţa la intrare în localitatea Uriu, dinspre Dej.

Din primele informații, șoferul unui autoturism marca Audi, un bărbat din Negrilești, care circula dinspre Dej înspre Bistrița, a izbit în plin un minor în vârstă de 16 ani care, se pare, traversa strada neregulamentar, prin loc nemarcat și nesemnalizat cu trecere pentru pietoni., potrivit dej24.ro.

În urma impactului, care s-a petrecut nu departe de o trecere pentru pietoni, minorul a fost grav rănit, echipajul medical ajuns la fața locului fiind nevoit să-l resusciteze. După ce a primit îngrijiri medicale la fața locului, victima a fost transportată către spital.


Șoferul le-ar fi spus polițiștilor că se afla în depășirea unui autovehicul în momentul în care copilul i-ar ieșit în cale, astfel că nu a mai putut evita impactul.

La fața locului au intervenit un echipaj de prim-ajutor, dar și polițiștii. În urma cercetărilor, oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a petrecut accidentul rutier.


Copilul se află în stare gravă și se așteaptă sosirea unui elicopter SMURD de la Tg. Mureș pentru a-l prelua și transporta la o clinică de specialitate.

În ciuda eforturilor depuse de medici, rănile suferite de minor au fost mult prea grave şi acesta nu a mai putut fi salvat. Tânărul decedat urma să împlinească zilele viitoare 17 ani.

Ultimele Stiri
abonare newsletter