Actualitate

Primele 10.000 de abonamente la UNTOLD 2016 au fost vândute în mai puțin de o oră

Primele 10.000 de abonamente la UNTOLD 2016 au fost epuizate în mai puțin de o oră. În doar 4 minute s-au vândut primele 5.000 abonamente pregătite la UNTOLD 2016, iar suplimentul de încă 5.000 scos la vânzare de organizatori a fost epuizat în 35 de minute de la resetarea sistemului operatorului de ticketing.

Ediția a doua UNTOLD va avea loc în 4-7 august 2016, iar primele abonamente au fost puse în vânzare vineri, 23 octombrie, la ora 18.00, doar pentru cei pre-înregistrați pe siteul www.untoldfestival.com. Aproape 40.000 de fani au luat cu asalt serverele Eventim.ro cu câteva minute înainte de ora anunțată, aștepând cele 5.000 de abonamente pregătite. Cererea mare și serverele suprasolicitate au determinat organizatorii să dubleze numărul de abonamente scoase la vânzare.

“Cele 5.000 de abonamente au fost vândute în mai puțin 4 minute. Iar  suplimentul de încă 5.000 a fost epuizat după 35 de minute de la resetarea sistemului. Am fost plăcut surprinși de rapiditatea vânzărilor, în mai puțin de o oră fanii au epuizat stocul suplimentat de abonamente. Iar faptul că s-au achiționat atât de multe abonamente fără ca noi să fi anunțat încă nici un artist este o dovadă de încredere care ne onorează! Le promitem fanilor UNTOLD Festival că nu vor fi dezamăgiți!", a spus Bogdan Buta, directorul general UNTOLD.


Fanii sunt încurajați să se înscrie pe siteul www.untoldfestival.com, dacă încă nu au făcut-o, pentru a nu rata următoarele surprize, noutăți și pachete pregătite de organizatori pentru ei. În plus, înregistrarea le permite acestora să își aducă artistul preferat pe scenele festivalului de la Cluj-Napoca.

Din punct de vedere al stilului muzical, UNTOLD va rămâne un festival mainstream în preponderență dedicat Electronic Dance Music, cu un line-up format din cele mai bine cotate nume ale momentului regăsite în topurile muzicale internaționale. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter