Actualitate

Ziua Armatei României sărbătorită... altfel: „Ultimate mudness”

Una dintre activităţile planificate pentru a marca Ziua Armatei României, sărbătorită în fiecare 25 octombrie, se va desfăşura în poligonul militar al Batalionului 317 Cercetare „Vlădeasa” în 24 octombrie prin organizarea cursei de alergare cu obstacole şi noroi intitulată „Ultimate Mudness”.

Sursa foto: ultimatemudness.ro Sursa foto: ultimatemudness.ro

Alături de Asociaţia Runsilvania, unitatea militară din Someşeni este co-organizatoarea în Cluj-Napoca a celei de-a treia ediţii ale „Ultimate mudness”. Este vorba despre o cursă care asigură participanţilor, pe de o parte, angajament fizic, combinat cu distracţie şi voie bună, şi, pe de alta, o ocazie excelentă pentru un teambuilding activ.

Cei care au împlinit până la data de 24 octombrie 2015 vârsta de 18 ani se pot înscrie în cursa cu 25 de obstacole cu specific militar (& mud run) dispuse pe un traseu de 5 km. al cărei start este planificat începând cu ora 12.00. Alergarea nu va fi cronometrată şi nu există timp limită pentru parcurgerea traseului. Reprezentanţii „Ultimate mudness” au precizat că „echipa cu cel mai mare număr de participanţi şi echipa cu cele mai trăsnite costume vor fi recompensate în regim militar”.


La „Ultimate mudness” sunt invitaţi profesioniştii din structurile sistemului naţional de apărare, dar şi publicul larg, indiferent de pasiuni, profesie sau nivelul de pregătire sportivă.

Începând cu ora 14.00 se va organiza cursa copiilor, iar de la ora 15.00, în planul zilei este cuprinsă petrecerea. În poligonul Batalionului 317 Ceretare „Vlădeasa”, cu această ocazie, se vor organiza expoziţii statice cu materiale şi armament din dotarea militarilor cercetaşi, activităţi dinamice de airsoft şi paintball.


Evenimentul de la Cluj va avea loc la Poligonul militar din Someşeni.

abonare newsletter