Actualitate

CFR SA redeschide circulaţia între Câmpia Turzii şi Valea Florilor pe un singur sens

Circulaţia feroviară între staţiile Câmpia Turzii - Valea Florilor va fi redeschisă pe un singur sens până la finele zilei de joi, după ce a fost întreruptă pe secţia Cluj Napoca - Câmpia Turzii, din cauza deraierii unor vagoane de marfă ce aparţin unui operator privat, a anunţat Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

“Echipele de specialişti feroviari intervin la această oră, cu utilaje de mare tonaj, pentru repunerea pe şină a ultimului vagon răsturnat. Urmează lucrările de verificare şi remediere a deranjamentelor produse la linie şi la instalaţiile de siguranţă şi electrificare, astfel încât circulaţia să poată fi reluată pe un fir”, se menţionează într-un comunicat al CFR SA.

Reprezentanţii CFR companiei menţionează că, în paralel cu asigurarea traficului pe un sens de circulaţie, "vor continua operaţiunile de manevră şi retragere a vagoanelor de pe firul I".


„Toate măsurile operative întreprinse de echipele de intervenţie au drept scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de siguranţă”, se precizează în comunicat.

Miercuri dimineaţă, începând cu ora 5,40, circulaţia feroviară a fost închisă pe raza Sucursalei Regionale CF Cluj, între staţiile Câmpia Turzii şi Valea Florilor, după ce ultimele trei vagoane din compunerea unui tren de marfă au deraiat, iar două dintre ele s-au răsturnat pe calea ferată.

Ultimele Stiri
abonare newsletter