Actualitate

Accidente trase la indigo în Mănăştur. Un nevăzător şi o femeie, loviţi din plin în zona unor treceri de pietoni la câteva minute distanţă- FOTO

Două accidente grave de circulaţie au avut loc luni seara la câteva minute distanţă unul de altul. Ambele accidente au avut loc în zona unor treceri de pietoni de pe strada Primăverii. Un nevăzător şi o femeie au fost loviţi din plin de nişte şoferi inconştienţi. La cel de-al doilea accident, şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

“Primul accident rutier a avut loc la ora 19.25 pe strada Primăverii. Un bărbat de 37 de ani din Cluj-Napoca care circula pe strada Primăverii înspre centrul oraşului, ajuns la trecerea de pietoni din dreptul parkingului a suprins şi accidentat un bărbat de 40 de ani, care fiind nevăzător avea baston de culoarea albă specific şi traversa strada în afara trecerii de pietoni de la stânga la dreapta direcţiei de mers a autovehicului. Victima a fost transportată de urgenţă la unitatea medicală pentru îngrijiri”, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

Cel de-al doilea accident a fost provocat de un şofer băut.


“La ora 20.15, un conducător auto, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, care conducerea pe strada Primăverii spre strada Islazului, pe fondul neacordării de prioritate a acroşat o persoană pe trecerea de pietoni. În ambele cazuri, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au avut loc accidentele”, au mai precizat aceştia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter