Actualitate

Mai sunt doar trei zile până la spectacolul "Lord of the Dance", de la Cluj

„Lord of the Dance – Dangerous Games” ajunge sâmbătă la Cluj-Napoca. Cel mai apreciat spectacol de dans din lume, creat de Michael Flatley, prezintă un show cu totul nou, un spectacol de excepție ce a cucerit deja publicul internațional.

Cei prezenți la eveniment trebuie să se aștepte la o abordare inedită și neașteptată, în care coregrafia, efectele vizuale și luminile vor face introducerea spre o lume mitică și captivantă. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă Cluj-Napoca și face parte din cadrul TiMAF - Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania - eveniment major al proiectului Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului.

Noul show - Dangerous Games - produs de Michael Flatley, prezintă o abordare nouă  a spectacolului din toate punctele de vedere, spectacolul  reprezentând o incursiune în folclorul irlandez bazat pe lupta dintre bine și rău. Flatley a decis să păstreze, pentru public, câteva dintre numerele celebre din ”Lord of the Dance”, însă grandioasei reprezentații i-au fost adăugate proiecțiile holografice 3D, un sistem ce combină iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a crea efecte vizuale tri-dimensionale, oferind spectatorilor o experiență unică.


Așadar, spectacolul care a umplut zeci de săli de spectacole, din lumea întreagă, ajunge sâmbăta aceasta, în Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă. Biletele pentru eveniment se mai pot achiziționa de pe site-urile: bilete.ro și eventim.ro, dar și de la partenerii TiMAF.

Evenimentul „Lord of the Dance – Dangeorus Games” este organizat de Federația SHARE Cluj-Napoca cu sprijinul echipei TiMAF și reprezintă un punct de referință în programul cultural și de divertisment pregătit în cadrul Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului pentru această toamnă .


Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF este unul dintre proiectele majore ale programului de interes național Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului, fiind un promotor al evenimentelor culturale. Născut din dorinţa de a aduce manifestări artistice în mijlocul oamenilor şi de a-i activa ca şi consumatori de cultură, TiMAF promovează o multitudine de exprimări artistice. TiMAF acoperă astfel arte ale spectacolului, arte plastice, arte decorative, literatură, acţiuni artistice interdisciplinare în cadrul unor evenimente de masă sau specializate, preponderente pentru un public larg, cu intentia de a-l familiariza cu variate domenii ale artei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter