Actualitate

Emil Boc a dat cep unui butoi cu bere la Festivalul de Toamnă al Economiei Germane – VIDEO

Ca în fiecare an, primarul municipului Cluj-Napoca, Emil Boc, a dat cep unui butoi cu bere, vineri seară, în Piaţa Unirii, la începerea Festivalului de Toamnă al Economiei Germane, manifestare la care participă zeci de firme germane care activează în judeţ.

Emil Boc a îmbrăcat un halat maro şi, cu un ciocan de lemn în mână, a dat cep unui butoi cu bere nemţească, după care a ciocnit un pahar cu organizatorii festivalului, dar şi cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Vakar Istvan.


“Berea e foarte gustoasă, mai bună ca niciodată. La mulţi ani tuturor, La mulţi ani Germania, La mulţi ani România”, a declarat Boc.

Cea de-a patra ediţie a Festivalului de Toamnă al Economiei Germane - Herbstfest 2015 a început vineri la Cluj. Evenimentul, care se va desfăşura pe parcursul acestui sfârşit de săptămână, are ca scop prezentarea dar şi apropierea de comunitatea locală, într-un cadru relaxat, a firmelor germane din Transilvania.


Potrivit organizatorilor, ediţia din acest an vine cu activităţi dintre cele mai variate, din care vizitatorii vor avea ocazia să înveţe mai multe despre cultura, tradiţiile şi, mai ales, economia Germaniei, ţară pe care o vor sărbători împreună, de Ziua sa naţională, pe 3 octombrie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter