Actualitate

UPDATE: Accident rutier MORTAL! Un copil de 10 ani a DECEDAT: a fost aruncat prin lunetă în lanul de porumb

Un accident rutier grav a avut loc în această dimineaţă pe drumul național 1 C, pe raza localității Livada, după ce două mașini s-au ciocnit.

sursa foto: dejeanul.ro sursa foto: dejeanul.ro

UPDATE: „Un bărbat de 39 de ani, din județul Maramureș, în timp ce conducea un autoturism pe DN1C, din direcția Cluj-Napoca - Gherla, în afara localității, pe fondul oboselii, a adormit la volan și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu o autoutilitară, care se deplasa regulamentar pe sensul Gherla – Cluj-Napoca.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în parapetul metalic de pe partea stângă acarosabilului, răsturnându-se în șanțul betonat, de pe aceeași parte. Accidentul s-a soldat cu decesul unei minore de 10 ani, rănirea ușoară a doi minori de 8, respectiv 5 ani și a conducătorului autoturismului”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.


-----------------------------------------------------------------

Un copil de 10 ani a decedat, iar alți doi și mama lui au fost transportați de urgență la spital. O mașină din Maramureș a ajuns într-un podeț, iar o alta într-un lan de porumb.


Familia din Baia Mare se întorcea de la Craiova, dar la intrare in Gherla, şoferul ar fi aţipit la volan, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o autoutilitară de transport marfă. Autoturismul în care se afla familia din Maramureş a rupt un parapet şi s-a răsturnat în şantul din beton de pe marginea şoselei.

În urma impactului, o fetiţă de 10 ani a fost proiectată aproximativ 10 metri până în lanul de porumb din apropiere şi a decedat, informează dejeanul.ro.


Din același autoturism doi copii în vârstă de doi și cinci ani și mama acestora au fost duși la spital, starea lor de sănătate fiind bună.

Etichete: livada mortal rutier
Ultimele Stiri
abonare newsletter