Actualitate

Traficant de ţigări clujean, prins la graniţă. Poliţiştii au tras focuri de armă

Polițiștii de frontieră de la Deta au descoperit în flagrant un clujean în timp ce trecea peste frontieră cantitatea de aproximativ 12500 pachete de țigări. Pentru somarea acestuia au fost folosite focuri de armă.

Azi noapte, în jurul orei 03:00, la SPF Deta, s-a efectuat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile în zona de competentă. Astfel, o patrulă de supraveghere a frontierei de stat a observat un bărbat care transporta dinspre Serbia înspre România, peste frontieră colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au vrut să-l prindă în flagrant pe bărbat. Acesta a fost somat prin voce, dar pentru că a ignorat somațiile au fost trase în plan vertical trei focuri de avertisment, însă contrabandistul nu s-a oprit și a căzut într-un șanț în fâșia de protecție a statului.


„Polițiștii de frontieră i-au acordat primul ajutor și au chemat ambulanța care l-a transportat pe bărbat la spital pentru investigații medicale. Cu ocazia controlului fizic al celor 18 colete, lucrătorii noștri au descoperit o cantitate de aproximativ 12.500 pachete de țigări marca Marble, care erau transportate de cetățeanul român Grigore P., domiciliat pe raza județului Cluj în vârstă de 31 de ani. Ca urmare a celor constatate sunt efectuate verificări în cauză, la final întreaga cantitate de țigări descoperită va fi ridicată în vederea confiscării”, au declarat reprezentanţii poliţiei

Polițiștii de frontieră au luat măsura întocmirii actelor premergătoare începerii urmăririi penale pentru cetățeanul român, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă și trecere ilegală a frontierei de stat.

Etichete: clujean
Ultimele Stiri
abonare newsletter