Actualitate

Hoți prinși după ce au jefuit un bărbat, în Zorilor

Poliţiştii au prins în flagrant un bărbat şi o femeie care au sustras mai multe bunuri de la un bărbat, în cartierul Zorilor. Hoții i-au furat acestuia geanta de pe umăr.

„La data de 14 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 6 Poliţie au identificat două persoane bănuite de sustragerea unui genţi şi a unui telefon mobil.

Astfel, în jurul orei 20:30, un bărbat de 55 ani, din judeţul Sălaj şi o femeie de 42 de ani, din comuna Aghireşu, judeţul Cluj, i-ar fi sustras unui bărbat o geantă şi un telefon mobil, în timp ce acesta se deplasa pe strada Observatorului.


La momentul comiterii faptei, persoana vătămată, un bărbat de 59 de ani, din Cluj-Napoca, a relatat poliţiştilor că persoanele bănuite l-au deposedat de geanta pe care o purta pe umăr, în care se aflau mai multe acte, bani şi obiecte, sustrăgându-i totodată şi telefonul mobil pe care îl ţinea în mână", spun reprezentanții IPJ Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Etichete: flagrant hoti
abonare newsletter