Actualitate

Un clujean a fost la un pas să-și dea foc la casă. A stropit și polițiștii cu motorină

Un bărbat cunoscut cu probleme psihice a fost la un pas să îşi dea foc la locuinţa sa din localitatea Nireş.

sursa foto dej24.ro sursa foto dej24.ro

Un apel la 112 a anunţat luni seară, în jurul orei 23, izbucnirea unui incendiu la o locuinţă din localitatea Nireş, scrie dej24.ro.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 47 de ani, cu probleme psihice, care le-a mai făcut probleme în trecut. În această seară însă, omul ar fi vrut să îşi facă foc în locuinţă, dar a stropit cu motorină prin întreaga casă, nu doar în sobă, şi a fost la un pas să îşi aprindă casa. Vecinii din apropiere au văzut flăcări pe geamul locuinţei acestuia şi au dat alarma.


Când au intrat în locuinţă, oamenii legii au avut parte de rezistenţă. Bărbatul din Nireş l-a stropit pe unul dintre poliţişti cu motorină şi a fost potolit doar după ce a fost imobilizat. Mai mult decât atât, spune un vecin, bărbatul ar fi avut chiar un cuţit în mână, cu care ar fi ameninţat poliţiştii şi pompierii. Individul a sfârşit prin a fi dus în ambulanţa SMURD, cu care a şi fost transportat la Spitalul Municipal Dej, unde cel mai probabil va fi internat la secţia de psihiatrie.

Bărbatul a fost internat de mai multe ori la psihiatrie, iar când uită sau renunţă să îşi ia tratamentul le dă mari bătăi de cap sătenilor din Nireş.


Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs incidentul.

Etichete: politisti incendiu
abonare newsletter