Actualitate

Accident MORTAL pe DN1 la ieşirea din Gilău! Autoturism SPULBERAT de un TIR – GALERIE FOTO

Un accident rutier mortal a avut loc joi după amiaza pe DN1E60 pe raza localităţii Gilău. În accident au fost implicate două autovehicule, un TIR şi un autoturism. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, ambulanţă, medicină legală, iar circulaţia în zonă se desfăşoară cu dificultate.

"În jurul orei 16.15, Poliţia Cluj a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 1 E60, pe raza localităţii Gilău, s-a produs un accident de circulaţie. Din primele informaţii  a avut loc o coliziune frontală între un autocamion condus de un cetăţean polonez, care se deplasa pe direcţia Cluj-Oradea şi un autoturism de pe sensul opus de mers, la volanul căruia se afla un bărbat de 27 de ani, din judeţul Bihor, care a decedat în urma impactului. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului rutier", au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Potrivit comunicatului IPJ Cluj “un bărbat de 27 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1 E60, pe raza comunei Gilău, înspre Cluj-Napoca, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe sensul opus de circulație. Astfel, a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule, format din autotractor și semiremorcă, condus regulamentar. Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului auto de 27 de ani. Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 95.000 de lei”.

Etichete: DN1 tir rutier gilau mortal
Ultimele Stiri
abonare newsletter