Actualitate

UPDATE: Bătaie în centrul Clujului: lovituri de cuţit, urlete şi îmbrânceli. Filmul întreg al scandalului – VIDEO

Un scandal monstru a avut loc în centrul Clujului. Un grup de romi s-a luat la bătaie după ce unuia dintre ei i-a fost furat telefonul mobil.

Luni în jurul orei 19.00 în faţa Teatrului Naţional din Cluj-Napoca a avut loc un scandal în care au fost implicate mai multe persoane. Potrivit martorilor, unul dintre bărbaţi a scos un cuţit şi a atacat o altă persoană implicată în scandal.  Ajunşi la faţa locului, oamenii legii i-au stăpânit cu greu pe scandalagii. Poliţiştii i-au dus la secţie pentru a-i cerceta.


Ce au constatat poliţiştii?

Doi tineri au fost prinşi în flagrant delict, în timp ce încercau să sustragă un telefon mobil, au fost reţinuți pentru 24 de ore de către polițiști.


La data de 7 septembrie poliţiştii au identificat şi reţinut pentru 24 de ore, doi tineri de 21, respectiv 24 de ani, din comunele Apahida și Dragu, prinși în flagrant delict în timpul comiterii unei tentative la tâlhărie calificată.

În fapt în jurul orei 19:50, pe strada Ștefan cel Mare din municipiu a izbucnit un conflict spontan între trei bărbați.


Din primele investigații a reieșit faptul că, doi dintre aceștia au încercat deposedarea de un telefon mobil al celui de-al treilea, prin folosirea violenței și sub amenințări.

Polițiștii aflați în apropiere, au intervenit de îndată, urmărindu-i câteva zeci de metri pe cei doi tineri, imobilizându-i după interceptare.


Pe traseul urmat de cei doi bărbați, polițiștii au găsit și ridicat un cuțit rabatabil, abandonat de unul dintre cei urmăriți, obiect pe care l-ar fi folosit pentru constrângerea victimei în vederea remiterii telefonului.

De asemenea, la fața locului a fost identificată persoana amenințată, respectiv un tânăr de 20 ani, din Turda, aceasta nefiind prejudiciată datorită intervenției polițiștilor. 


Persoanele reținute urmează a fi prezentate Judecătoriei Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă.

„Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente”, au declarat reprezentaţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter