Actualitate

Clujul, pe harta lumii la Counter-Strike

România va organiza pentru prima data în istoria sa un turneu Major de Counter-Strike: Global Offensive, fiind a patra țara din lume după Germania, Suedia și Polonia.

DH Open, găzduit de DreamHack Cluj-Napoca 2015, între 29 octombrie și 1 noiembrie, va fi ultimul turneu Major din acest an.

Major este rangul cel mai înalt acordat de compania americana Valve, proprietara jocului, turneelor profesioniste CS:GO care se remarcă prin prestigiul echipelor participante, calitatea producției și valoarea premiilor.


Fanii CS:GO vor avea ocazia să urmărească pe scena Sălii Polivalente din Cluj-Napoca cele mai bune 16 echipe din lume în drumul lor către titlul de campioni și premiile de 250.000 dolari, într-o producție excepționala semnată de PGL.

„Faptul că reușim să avem un turneu Major este cea mai mare realizare de până acum. Prin ceea ce produce PGL, scena sportului electronic din România se afla în top 5 al celor mai mari evenimente esports din lume”, a declarat Silviu Stroie, președintele PGL.


„Suntem foarte entuziasmați să aducem următorul turneu CS:GO Major la DreamHack Cluj-Napoca. Împreună cu PGL vom avea ocazia să producem un spectacol de patru zile pe scenă pentru fanii români ai sporturilor electronice care sunt incredibili. Alături de PGL vom crea o producție unică în domeniul esports, care în cele din urmă se va dovedi a fi cel mai memorabil eveniment CS:GO din toate timpurile”, a declarat Tomas Lyckedal, business development director Dreamhack Suedia.

Etichete: competitie
Ultimele Stiri
abonare newsletter