Actualitate

ACCIDENT MORTAL în localitatea clujeană Livada. Un MOTOCICLIST a murit

Un accident mortal de circulație a avut joi după-amiază, pe DN1C, în localitatea Livada.

Potrivit dej24.ro, în accident au fost implicat trei autovehicule, o motocicletă, un TIR și o dubiță. Din primele informații, motociclistul în vârstă de numai 21 de ani, care circula dinspre Dej înspre Cluj, s-a izbit de dubița a cărei șoferițe ieșise cu spatele de pe un drum secundar pentru a pătrunde pe șosea, iar apoi a fost proiectat într-un TIR condus de un bărbat din Giurgiu.

În urma impactului violent, motociclistul s-a izbit de pământ, casca zburându-i din cap.  De asemenea, a fost rănit și conducătorul auto aflat la volanul dubiței. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de prim-ajutor de la Gherla și Dej, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, dar și polițiștii.


Medicii de pe ambulanță nu au putut face nimic pentru salvarea tânărului motociclist din Fizeșu Gherlii și au constatat decesul. Motociclistul, care lucra ca barman la un local din Gherla, era fiul fostului viceprimar din Fizeșu Gherlii, decedat și el în urmă cu câteva luni.

Circulația în zonă a fost blocată zeci de minute. Polițiștii urmează acum să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia de pe DN1C.

Ultimele Stiri
abonare newsletter