Actualitate

Paskany, naş de botez al juniorului Măruţă

<p /><img src="documente/stories/06_iunie/21_ziua/12 mare botez.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Duminică, Andra şi Cătălin Măruţă şi-au botezat băieţelul în vârstă de numai trei luni, David Alexandru, care şi-a făcut astfel şi prima apariţie publică.

David Alexandru, fiul lui Andra şi Cătălin Măruţă, a fost personajul principal al zilei de duminică, atât la slujba de creştinare, cât şi la petrecerea pe care părinţii lui au organizat-o la un local din afara Bucureştiului.

David Alexandru, băiatul Andrei şi al lui Cătălin Măruţă, a apărut duminică pentru prima dată în faţa camerelor de filmat şi a fotografilor, pe covorul roşu. Însoţiţi de naşii copilului, Arpad Paszkany, patronul CFR Cluj, şi iubita acestuia, Anamaria Feher, Andra şi Cătălin Măruţă şi-au adus copilul la biserică. În braţele naşei, îmbrăcat în jeanşi şi cămăşuţa bleu, Măruţă Jr. a fost un bebeluş exemplar: a fost foarte cuminte şi nu a plâns decât foarte puţin în momentul în care a fost botezat de preot în apă sfinţită. La sfârşitul slujbei, Măruţă Jr. a îmbrăcat hăinuţe elegante, un costum negru cu papion, şi a cerut imediat de mâncare.


 

Invitaţi unul şi unul


 

Sute de invitaţi au venit seara la petrecerea organizată la un local în apropierea Capitalei. Într-o superbă rochie roşie, Andra şi-a întâmpinat emoţionată invitaţii strângându-l la piept cu multă dragoste pe micul David, dornic să-i cunoască pe prietenii părinţilor lui. Prezentatorul “Happy Hour” şi-a luat şi el în serios rolul de gazdă a petrecerii şi a dat startul spectacolului în care au “evoluat” trupa Zero, Valentin Dinu, Holograf, taraful din Clejani sau Pepe. Valentin Dinu, finalist în primul sezon “Românii au talent”, i-a cucerit pe toţi cei prezenţi cu vocea sa. Într-un decor superb, ornat cu trandafiri albi şi roşii, invitaţii au sosit cu mic cu mare la petrecerea lui David, printre aceştia numărându-se Andreea Esca şi Alexandre Eram, Adela Popescu şi Radu Vâlcan, Smiley şi Laura Cosoi, Dana Rogoz, Alex Velea, Corina Bud, Roxana Ciuhulescu, Roxana Ionescu, Mirabela Dauer, Adrian Enache şi Iuliana Marciuc, Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuteanu, Loredana, Magda Palimariu şi Piticu, Ştefan Bănică şi Andreea Marin, CRBL, Liviu Vârciu şi mulţi alţii.


Toţi invitaţii au dansat şi au cântat până târziu în noapte, iar la final s-au înfruptat din deliciosul tort cu cinci etaje ornat cu gărgăriţe şi un iepuraş. De la petrecere nu au lipsit nici ursitoatele, aşa cum cere tradiţia, care i-au prezis micuţului David o viaţă lungă şi frumoasă şi i-au urat să moştenească talentul mamei sale şi să ajungă prezentator la... “Happy Hour”.

Andra şi Cătălin Măruţă au recunoscut că aceasta a fost una dintre cele mai frumoase zile din viaţa lor. ”Ne bucurăm că au fost alături de noi în această zi atâţia oameni pe care îi simţim aproape. A fost un botez reuşit, şi asta nu o spun eu, ci invitaţii care au stat până în zori şi au cântat, au dansat, s-au simţit bine. Asta ne-a bucurat cel mai mult, că prietenii şi cei apropiaţi ne-au fost alături atât la biserică, cât şi la petrecere”, a mărturisit prezentatorul ”Happy Hour” de la Pro TV.



abonare newsletter