Actualitate

Un nou festival rock la Cluj

Festivalul de muzică rock va avea loc în perioada 11-13 octombrie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Vor fi două zile de concerte cu Ștefan Bănică JR, Vama, RoadKillSoda, Phoenix, Vița de Vie și Semnal M care prefațează „unda de șoc” a lui Joe Satriani la Cluj-Napoca.

Legendarul Joe Satriani concertează la Cluj-Napoca în 13 octombrie, iar pentru a-l întâmpina într-o atmosferă de sărbătoare, spectacolul său va fi prefațat de alte două zile de concerte, totul sub genericul primei ediții a festivalului ROCK FALL Cluj Festival.

Duminică, în 11 octombrie, pe scena Sălii Polivalente vor urca Ștefan Bănică Jr., VAMA și RoadKillSoda. Luni, este rândul clujenilor de la Semnal M, alături de Vița de Vie și Phoenix, iar seara de marți, 13 octombrie, îi va fi dedicată în exclusivitate lui Joe Satriani.


Show-ul acestuia face parte din turneul mondial „The Shockwave Tour” și va cuprinde unele dintre cele mai apreciate şi mai ascultate melodii ale sale, printre care: „The Crush of Love”, „Satch Boogie”, „Shine On American Dreamer”, „Cryin’” sau „Always with me, always with you”, de altfel, cea mai iubită piesă din repertoriulîndrăgitului artist. Joe Satriani va fi însoțit de membrii trupei sale, respectiv Marco Minnemann (tobe), Bryan Beller (bass) și Mike Keneally (clape, chitară).

Pe 24 iulie, Joe Satriani a lansat cel de-al 15-lea album de studio „Shockwave Supernova”. Discul a fost înregistrat anul trecut la Skywalker Sound din Lucas Valley, CA, fiind produs de Satch și John Cuniberti, vechi prieteni și colaboratori ai chitaristului. Muzicienii cu care a lucrat pentru înregistrarea noilor compoziții sunt Mike Keneally (clape, chitară), Marco Minnemann (tobe) și Bryan Beller (bas), pe care Satriani îi apreciază foarte mult. „Shockwave Supernova” conține 15 piese noi și poate fi deja precomandat de pe site-ul oficial al lui Joe Satriani, iTunes și Amazon.


Joe Satriani și-a câștigat prestigiul internațional după lansarea albumului „Surfing with the Alien” în 1987. Chitaristul a inclus România în turneu după succesul primului său concert din București, din 2013. El ajunge la Cluj dupa 10 milioane de albume vândute, 14 nominalizari la premiile Grammy și numeroase alte trofee. Și a început cariera prin a preda chitara și i-a avut ca elevi, printre alții, pe Steve Vai, Hammett Kirk (Metallica) sau Bryson David (Counting Crows).

Abonamentele pentru zilele 11 și 12 ale festivalului ROCK FALL Cluj Festival (fără concertul cu Joe Satriani) pot fi achiziționate la următoarele prețuri: 65 de lei pentru categoria IV-a, 85 de lei pentru categoria III-a, 105 lei pentru categoria II-a, 130 de lei pentru categoria I, 150 de lei pentru categoria PREMIUM, 180 de lei pentru categoria VIP, 210 de lei pentru categoria VIP TRIBUNĂ și 285 de lei pentru categoria VIP LOJĂ.


Biletele pentru concertul Joe Satriani din 13 octombrie se vând separat și sunt deja disponibile, cu prețuri de la 80 lei la 300 de lei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter