Actualitate

Scene de groază, în urma unui accident rutier! Cinci persoane în stare gravă la spital, din cauza unui şofer care a adormit la volan

Un accident rutier a avut loc marţi, 4 august, în jurul orei 04:30, în comuna Poieni din Cluj, soldat cu trei răniţi grav, doi uşor şi avarierea unui vehicul.

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din Suceava, în timp ce conducea autovehiculul prin comuna Poieni, din direcţia Oradea spre Cluj-Napoca, din cauza oboselii a adormit la volanul autoturismului şi a intrat pe sensul opus de mers, după care a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe spaţiul verde în partea stângă a sensului de mers Oradea-Cluj-Napoca.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducatorului auto, a unui bărbat de 44 de ani, a unui tânăr de 26 ani şi rănirea uşoară a doi bărbaţi de 41 şi 37 ani din Suceava, toţi pasageri în autoturism, precum şi avarierea autoturismului, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 9000 de lei.


„Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter