Actualitate

Aţi vrea să vă fie ridicat gunoiul de cea mai sexy gunoieră? Vezi cât costă prestaţia tinerei şi cum arată - GALERIE FOTO

O tânără care lucra la compania de salubritatea din Rio a devenit celebră pe Internet datorită unor imagini în care apare în uniformă de lucru.

Rita Mattos are 23 de ani şi a cunoscut celebritatea peste nopte, când mai multe fotografii ale ei s-au răspândit prin reţeaua WhatsApp. Apoi, curioşii i-au găsit profilul de Facebook, în care apare în costum de baie, informează kanald.ro.

Tânăra, care câştigă acum aproximativ 500 de euro pe lună, a fost nemulţumită de celebritatea câştigată peste noapte, dar acum este gată să pozeze goală, pentru suma potrivită de bani.

"Oamenii spun că mi-aş putea găsi o slujbă mai bună. De ce trebuie să fie gunoierii urâţi. Asta e o prejudecată. Sunt mândră de ce fac, muncesc mult, dar mă simt bine", a spus Rita.

Rita nu vrea să renunţe la slujba de zi cu zi, despre care spune că îi menţine corpul în formă. "Trebuie să am grijă de corpul meu, pentru plajă. E foarte important să arăt bine pe plajaă. Ador să stau în bikini, pe plajă."

Etichete: tanara
abonare newsletter