Actualitate

Oriunde e șefă Steluța Racolța, mănâncă și ”superwoman” Diana Coman: 5 surse substanțiale de venit în 2014

Nașa și fina din Consiliul Județean Cluj merg mână în mână. Asta o arată noile declarații de avere ale celor două: șefa Serviciului de dezvoltare locală, Diana Coman, a încasat anul trecut 23.500 de lei de la firma consilierului Steluța Racolța și încă 15.000 de la o asociație nouă înființată de Racolța. Mai mult, soțul Dianei Coman a primi 30.000 de lei de la aceeași firmă.

Prima noutate este că în declarația de avere a consilierului județean PNL (ex-PDL), Steluța Racolța, au apărut veniturile reale, după ce în cea din 2014 erau trecute două venituri anuale din salarii de doar 1.200 de lei, atât la ea, cât și la soțul ei, scrie clujust.ro.

Astfel, în declarația actuală cu veniturile de anul trecut apar sume mult mai mari: peste 116.000 lei de la RSC Consulting și peste 51.000 de lei de la Asociația Patronală a Furnizorilor de Formare profesională din România. Soțul, Mariu Racolța, a încasat aproape 55.000 de lei de la RSC și aproape 26.000 lei de la asociație. Cei doi au mai câștigat circa 150.000 de lei din vânzare de acțiuni și dividende pe Bursa de Valori București.


Trecând la declarația de avere a șefei Serviciului dezvoltare locală din Consiliul Județean, Diana Coman, observăm o asemănare izbitoare cu cea a Steluței Racolța, care i-a fost și nașă anul trecut la nuntă. Astfel, în declarația de avere a Dianei Coman apar venituri totale de aproape 38.000 de lei de la RSC Consulting și de la Asociația Patronală a Furnizorilor de Formare profesională din România. Aceste două surse de venit se adaugă la veniturile anuale de la Consiliul Județean de peste 53.000 de lei, de la Clubul Întreprinzătorului Român înființat de Banca Transilvania de peste 17.000 lei  și de la societatea Avensa Consulting de 11.000 lei.

Așadar, ”superwoman” din Consiliul Județean și-a mărit numărul de job-uri, Clujust scriind luna trecută despre faptul că şefa Serviciului Dezvoltare Locală și Regională din Consiliul Județean (CJ) Cluj, Diana Coman, a cumulat în trei ani 4.210 ore pe proiecte europene ale CJ Cluj, în timp ce mai are două job-uri pe lângă postul de funcționar.


Din declarație vedem și cât câștigă soțul Dianei Coman la firma consilierului Steluța Racolța: aproape 30.000 de lei în 2014. Cei doi au primi ca dar la nuntă, unde nași au fost soții Racolța, peste 47.000 de lei, peste 8.000 de euro și 300 de dolari.

De remarcat că din multitudinea de venituri, mai mari sau mai mici, din declarația de avere a Dianei Coman nu apare și cât a câștigat din proiectul european ”Femeia în viziunea mass-media”, la care este manager de proiect.

abonare newsletter