Actualitate

Localurile din centrul Clujului au fost controlate de către polițiști și jandarmi

30 de polițiști şi jandarmi au controlat localurile publice și piețele de pe raza municipiului Cluj-Napoca, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Sâmbătă dimineața, peste 30 de polițiști şi jandarmi au acționat pentru prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă, a furturilor din auto, din locuinţe şi societăţi comerciale.

Acţiunea poliţiştilor a vizat identificarea persoanelor bănuite de comiterea unor infracţiuni, precum şi a celor urmărite în temeiul legii. Această acţiune a avut loc cu precădere, în zona localurilor publice din centrul municipiului, a pieţelor Unirii, Gării, Muzeului, şi pe străzile adiacente acestora.


Poliţiştii de ordine publică au legitimat peste 35 de persoane. Dintre acestea, șase au fost sancţionate pentru abateri la Legea 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică. De asemenea, au fost verificate opt localuri publice şi circa 20 de obiective asigurate cu pază.

Poliţiştii rutieri au controlat peste 25 de conducători auto, 11 dintre aceştia fiind sancţionaţi pentru diverse abateri la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Ultimele Stiri
abonare newsletter