Actualitate

GALERIE FOTO Cum s-au distrat clujenii la "The Color Run"

Mii de clujenii au luat parte, sâmbătă, la cea mai colorată cursă de alergare organizată în ţara noastră. Axată mai puţin pe timpii de alergare şi mai mult pe distracţia nebună, The Color Run este o cursă necronometrată de 5 kilometri, în cadrul căreia participanţii au fost vopsiţi din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs.

Startul s-a dat în Piaţa Unirii, iar ca regulă, participanţii au început cursa în haine albe, pentru ca la linia de sosire să fie coloraţi din cap până în picioare. Ei au avut de alergat 5 kilometri pe străzile din zona centrală a Clujului, după ce traficul auto a fost restricţionat.

La kilometrii 1, 2, 3 şi 4 participanţii au fost aşteptaţi cu porţi uriaşe de culoare, iar la kilometrul 5, cu o avalanşă de sclipici.


Distracţia a continuat şi după încheierea cursei, cu un uriaş festival unde s-a folosit din nou pudră colorată din belşug.

The Color Run a luat amploare odată cu lansarea sa, în ianuarie 2012 şi a crescut până la peste 300 de evenimente şi 4 milioane de participanţi, în 50 de ţări, în 2014.


În 2014 evenimentul a ajuns şi în România, 10.000 de participanţi din toată ţara luând parte la cele 4 evenimente (2 în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Mamaia).

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter