Actualitate

O tânără a fost agresată într-o staţie de autobuz de către fostul concubin. Bărbatul avea interdicţie să se apropie de victimă

Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un bărbat care, deşi avea interdicţie de a se apropia de fosta concubină, ar fi încălcat această obligaţie şi ar fi agresat-o pe femeie, sustrăgându-i şi telefonul mobil.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 7 Poliţie au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat care ar fi agresat o femeie şi i-ar fi sustras telefonul mobil, încălcând astfel şi ordinul de protecţie care îi interzicea să se apropie la mai puţin de 200 de metri de victimă.

Astfel, la data de 11 iunie, Secţia 7 Poliţie a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-o staţie de autobuz de pe strada Traian Vuia, din municipiu, a fost agresată verbal şi fizic de către  bărbatul care i-ar fi fost concubin.


Femeia de 33 de ani, din Cluj-Napoca, a mai relatat organelor de poliţie faptul că bărbatul i-a sustras şi telefonul mobil, după care a fugit.

Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, depistându-l pe cel în cauză la scurt timp, pe strada Morii, din municipiu. Asupra acestuia, a fost găsit telefonul mobil, care a fost returnat părţii vătămate.


Totodată, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 47 de ani, din Turda, nu avea voie să se apropie de persoana vătămată la o distanţă mai mică de 200 de metri, fiind emis un ordin de protecţie în acest sens, de către Judecătoria Cluj-Napoca.

Faţă de bărbat, a fost dispusă măsura controlului judiciar de către reprezentanţi ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.


“Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, furt şi nerespectarea hotărârii judecătoreşti”, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter