Actualitate

Încep lucrările de plombare a drumurilor din Chinteni şi Aiton

Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și Privat (RAADPP) Cluj plombează în aceste zile drumurile din Chinteni şi Aiton. De asemenea, RAADPP marchează drumul dintre Râșca și Dângău Mic.

Pe drumul județean DJ 109A, între Chinteni și Pustuța, RAADPP Cluj execută lucrări de plombare a gropilor din carosabil cu mixtură asfaltică.  Pe sectorul de drum de la kilometrul 10+200 la kilometrul 13+000 plombările se vor executa de către firma SC Diferit SA.

Tot în execuția RAADPP Cluj sunt în derulare lucrări de plombări și pe DJ 103G, din localitatea Aiton, pe un tronson de drum cu o lungime de 5,5 kilometri. Plombările au demarat în 25 mai și vor fi finalizate în 8 iunie. Pe același drum, în localitatea Ceanu Mic, pe un tronson de drum în lungime de 3 kilometri, lucrările de plombare încep vineri, 4 iunie.


RAADPP Cluj realizează lucrări de marcaj rutier pe drumul județean DJ 103K, între Râșca și Dângău Mic. Lucrările pregătitoare, de premarcaj, au fost încheiate, până în prezent executându-se lucrări de marcaje rutiere pe o lungime de 6,8 kilometri.

În funcție de condițiile meteorologice, urmează să se execute marcaje rutiere pe o lungime de încă 10 kilometri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter