Actualitate

Amenzi în valoare de 8.250 de lei aplicate de Jandarmeria Bucureşti la finala dintre „U” Cluj și Steaua

Jandarmeria Bucureşti a aplicat 14 sancţiuni contravenţionale în valoare de 8.250 de lei la finala Cupei României - Timişoreana, pe care Steaua Bucureşti a câştigat-o, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0, în faţa Universităţii Cluj, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

Sancţiunile contravenţionale au fost aplicate pentru încercarea de pătrundere în arena sportivă cu nerespectarea normelor de acces, pentru nerespectarea de către agenţii de ordine ai firmei de securitate a obligaţiilor, pentru introducerea în arena sportivă a unor mesaje cu conţinut obscen şi pentru proferarea de injurii şi expresii jignitoare.

De asemenea, au fost întocmite acte de sesizare pentru 33 de persoane, dintre care:


- 27 sub aspectul săvârşăşirii infracţiunii de deţinere şi folosire de materiale pirotehnice fără drept, conform prevederilor art. 37 din Legea nr. 126/ 1995;

- 5 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de droguri de mare risc, conform prevederilor art. 4 din Legea nr. 143/ 2000;


- 1 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port de obiecte interzise, conform prevederilor art. 372 Cod Penal.

Formaţia Steaua Bucureşti a câştigat Cupa României-Timişoreana pentru a 22-a oară în istorie, după ce a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Universitatea Cluj, în finala competiţiei.


Golurile au fost marcate de Adrian Popa '9 şi '53 şi Raul Rusescu '48.

Ultimele Stiri
abonare newsletter