Actualitate

Electric Castle oferă premii dacă eşti ECO

10 abonamente și alte premii puse la bătaie de către organizatorii Electric Castle Festival pentru cei care vin cu bicicleta la festival.

Cea de-a 3-a ediție a ELECTRIC CASTLE va avea loc pe data de 25 iunie şi se doreşte a fi mai prietenoasă cu mediu decât orice alt eveniment din România. Au lansat invitaţia de a îmbrăţişa spiritul ecologist nu numai la faţa locului ci şi pe drumul spre destinaţie. Deoarece amprenta de carbon a unui festival de muzică este generată de modul în care participanţii aleg să se deplaseze până la festival, aceştia propun ca oamenii să parcurgă un drum de minim 250 de km pe bicicletă pentru a ajunge la destinaţie. Voluntarii vor beneficia de un număr de 10 intrări gratuite şi alte premii constând în echipament sportiv. Regulamentul de participare este disponibil pe www.electriccastle.ro/eco, iar data limită pentru înscrieri este 1 iunie 2015.

Încă de la prima ediţie, Electric Castle a iniţiat activităţi eco în cadrul festivalului în încercarea de a aduce la cunoştinţă publicului tânăr importanţa protejării mediului prin implicarea directă a fiecăruia. Anul acesta, în incinta festivalului participanţii vor fi încurajaţi să reducă consumul de apă şi energie şi vor fi implicaţi în acţiuni de reciclare creativă. Biciclete ce vor putea fi închiriate vor fi puse la dispoziţia publicului.


În prezent, mai pot fi achiziționate doar bilete pentru o zi, în valoare de 149 de lei. Biletele pot fi cumpărate în continuare folosind aceeași rețea de distribuție: site‑ul electriccastle.ro, mobile app‑ul Electric Castle (iOS& Android), eventim.ro, rețeaua Eventim (Domo, Germanos, Orange, Vodafone, Cărturești) și locațiile partenere Electric Castle.

Câţiva dintre artiştii prezenţi la festival în 2015 precum :The Prodigy, Fatboy Slim, Rudimental, The Parov Stelar Band, The Cat Empire,NouvelleVague, Siriusmodeselektor, The Subways, RoniSizeReprazent, High Contrast, AsianDub Foundation, DubPistols, DubPhizix&Strategy, Blomqvist Live, DC Breaks, Cosmin TRG, Subcarpați, Șuie Paparude, Soom T & JSTAR, Evil Nine, Vadim &Yarah Bravo, Vakula, Radikal Guru, Eliphino, Benny Page, B.Traits, XXXY, Synkro, Bambounou, FrenchFries, MadProfessor&BrotherCulture, PrinceFatty&Horseman, Bush Chemists& King General, IrationSteppas, DRUGS, Pixelord, Pop Killers, Shiver și The Model + mulți alții.


Articol scris de Roxana Cuceu, studentă la Departamentul de Jurnalism, FSPAC-UBB, anul I

abonare newsletter