Actualitate

500 de programatori și specialiști IT, prezenți la IT Camp Cluj

IT Camp 2015, una dintre cele mai mari conferințe din țară, dedicată programatorilor și specialiștilor IT, are loc în 21 și 22 mai la Grand Hotel Italia.

Evenimentul reunește aproximativ 500 de participanți și 30 de speakeri din toate colțurile lumii, inclusiv din România. Printre speakeri se află nume precum: Paula Januskiewicz, Andy Malone, Daniel Petri, Peter Leeson, Jurgen Samuel, Raffaele Rialdi, Mihai Tătăran, Tudor Damian, Adam Granicz.

În ambele zile, evenimentele se vor desfășura de dimineața până seara, în intervalul 09.00 – 18.00.


Prima ediție IT Camp a fost organizată în anul 2011. “Am început să ne gândim la IT Camp încă din 2008, împreună cu Microsoft MVPs și prietenii din țară. Am realizat atunci că singurul lucru care lipsea la acea dată în România, și poate în regiune, era o conferință foarte bine organizată despre tehnologiile Microsoft, conferință din cadrul căreia am fi învățat lucruri noi și am fi cunoscut speakeri celebri din toată lumea”, spun organizatorii. Ei adaugă că în acea perioadă erau nevoiți să călătorească și să cheltuiască bani mulți pentru a ajunge la conferințe în locuri precum Barcelona, Amsterdam, Berlin, Madrid, SUA sau cu alte cuvinte, oriunde în afară de România. “În 2011 am reușit să organizăm prima ediție IT Camp care s-a dovedit a fi un adevărat succes. Am avut un număr mult mai mare de participanți decât am estimat noi”, au adăugat organizatorii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter