Actualitate

E.On sparge din nou străzile din Cluj-Napoca

<p><img src="documente/stories/06_iunie/09_ziua/eongaz gropi fin.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />De această dată a venit “rândul” cartierului Gheorgheni să fie ţinta picamerelor EOn Gaz.</p>

 

În ciuda avertismentelor lansate de Primăria Cluj-Napoca la începutul lunii trecute, compania E.On Gaz continuă să spargă străzile din oraş.


 

Azi, strada Septimiu Albini din cartierul Gheorgheni a fost “ciuruită” de angajaţii companiei de gaz.


Vă reamintim că, luna trecută, Primăria municipiului Cluj-Napoca a expediat o scrisoare oficială destinată conducerii companiei E.On AG din Germania, respectiv directorului general Johannes Tyessen, în încercarea de a rezolva problema spargerilor “fără sfârşit” a străzilor din oraş. Se pare însă că “intervenţia” la nivel înalt nu a avut efectele dorite.

Reprezentanţii E.On Gaz au precizat pentru monitorul că lucrările de pe strada Septimiu Albini au fost necesare din pricina unor defecte depistate la reţeaua de gaz.


“Intervenţiile E.ON Gaz Distribuţie la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale de pe strada Septimiu Albini din municipiul Cluj Napoca au urmărit remedierea unor defecte depistate în urma verificării reţelei, scopul acestor intervenţii fiind asigurarea alimentării cu gaze naturale în condiţii de siguranţă pentru toţi consumatorii din zonă. Suntem conştienţi că intervenţiile pentru remedierea avariilor la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale pot afecta carosabilul şi creează uneori disconfort, dar obligaţia noastră legală este să intervenim, ori de câte ori apar defecte la reţea, siguranţa cetăţenilor obţinută în urma efectuării acestor intervenţii fiind prioritară”, au arătat reprezentanţii E.On. Aceştia au mai adăugat că deja s-a trecut la astuparea gropilor de pe Septimiu Albini. „Lucrările specifice la reţeaua de distribuţie efectuate pe strada Septimiu Albini au fost finalizate în cursul acestei după-amiezi (azi după-amiază – n.r.) , compania noastră notificând firma specializată responsabilă să demareze lucrările pentru refacerea carosabilului”, au transmis reprezentanţii companiei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter