Actualitate

Poliţiştii l-au amendat pentru viteză, însă şoferul a continuat să calce pedala de acceleraţie şi a produs un accident mortal

O maşină în care se aflau doi bărbaţi a intrat pe contrasens duminică, 3 mai, în localitatea Coldău (DN17) şi s-a ciocnit frontal cu parapetul de protecţie amplasat pe sensul de mers Dej-Beclean. Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma accidentului.

Conducătorul auto, un tânăr de 34 de ani din comuna Floreşti, judeţul Cluj, a murit în urma impactului, alături de un alt bărbat, din Turda, care se afla pe bancheta din spate a maşinii, scrie mesagerul.ro.

Înainte să ajungă în Coldău, şoferul a fost amendat pentru depăşirea vitezei legale.


„Cu puţin timp înaintea producerii accidentului, conducătorul auto a fost sancţionat de către un echipaj de poliţie, pe raza municipiului Bistriţa, pentru încălcarea limitei legale de viteză. Cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care s-a produs accidentul”, informează Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Ultimele Stiri
abonare newsletter